Summer Shootoff 2005

En halvkølig efterårslørdag havde IPSC4EVER e.V. inviteret til Summer Shootoff i Berlin. Stævnet blev afholdt på Deva Wannsee, og som sædvanlig var der en håndfuld Danskere med.

 

Henrik på pletten
Team UckFup skal åbenbart altid starte først på den første stage

Som der efterhånden også er tradition for, så placede Danskerne sig som sædvanlig godt, med 2 klasse sejre (Ralf K. Jensen i Standard og Jack Rømer i Production) og en sejr i shootoff. Ud af top 4 i Standard var 3 danskere, heraf 2 fra Nordjylland.

Ralf snubler under shoot-off
Ralf K. Jensen snublede, og gik ikke videre i shootoff
IMG_1427
Ralf snublede fordi han lavede “kickback” for at komme hurtigere afsted, som man kan se på dette billede fra en anden stage

Frants Pedersen vandt ganske overbevisende shootoff i standardklassen, mens Jack Rømer nåede til semifinalen i production. Jack klarede sig dog som nævnt bedre under selve matchen, hvor han vandt i productionklassen.

Ud af 7 deltagende Danskere var 6 i shootoff, kun undertegnede klarede sig ikke godt nok til at komme med, da det var de 8 bedste skytter der kom i shootoff.

Det var endnu en gang en fremragende tur til Berlin, og jeg tør næsten godt love at Team UckFup vender frygteligt tilbage til Spring Break 2006.

Resultaterne fra Summer Shootoff:
SSO2005 results overall
SSO2005 stages overall

Mads

Mads

I've been shooting pistols since 2002, and shooting IPSC since 2004. I'm a NROI Chief Range Officer and instructor. See full bio.